Pepperkaker på pinne

  • 17.12.2015, 20:51En bursdagstradisjon for dagens bursdagsbarn her i heimen, er pepperkaker på pinne. Vi baker mange pepperkaker på forhånd og pynter halvparten. I bursdagen får hvert barn en ferdigpyntet til å spise - og får pynte en selv - som de får med seg hjem (i stedet for godtepose). Til pynting bruker vi melis, strøssel av ulike slag, non stop og seigmenn. Det er veldig populært hos alle barna - vel verd å prøve!

Til pinner bruker vil grillspyd som vi klipper av den spisse enden, billig og greit. Du trenger ikke bløtlegge den før du steker pepperkakene. Figurene bør være litt tykke, legg pinnen under figuren og trykk lett ned. De ferdig pyntede pepperkakene setter du i en isoporbit kledd med aluminiumsfolie.

Oppskrift på pepperkakedeig finner du her.#julebakst #jul #pepperkaker #pepperkakerpåpinne #barnebursdag #juleverksted

 

2 Kommentarer

Ane

17.12.2015 kl. 21:07
Så kreativt og fint med pepperkaker på pinne! :D

Wannabebakeblogger

17.12.2015 kl. 21:09
Takk for det Ane:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits