Hvorfor lar jeg min verdi bestemmes av uflaks?

  • 31.12.2015, 09:11Vi snakker så ofte om i hvilken grad ulike menneskegrupper bidrar til vårt fellesskap. Alle skal bidra, men de som av en eller annen grunn ikke kan - skal vi hjelpe. Tror de aller fleste er glad for at vi har det sånn i Norge. Hvorfor er det da slik at man opplever at man har mindre verdi hvis man henter ut mer enn man bringer inn til dette fellesskapet? 

Den aller viktigste årsak til uførhet - er sykdom og ulykke. Årsaken til sykdom og ulykke handler først og fremst om uflaks. Det finnes selvfølgelig enkelte unntak, men likevel... Det betyr rett og slett at jeg har hatt uflaks som ble så syk at jeg ikke kan delta for fullt i arbeidslivet - hvorfor føles det ikke slik? Hvorfor føles det som om jeg har mislykkes i det som alle andre klarer? Hvorfor føles det ut som om jeg tar noe fra fellesskapet jeg ikke har fortjent? Hvorfor føler jeg at jeg må forsvare meg hele tiden?

Kanskje jeg ikke må det...Kanskje jeg rett og slett skal begynne å løfte hodet og si at jeg har hatt uflaks..

Kanskje det skal være mitt nyttårsforsett?

Med ønske om et godt nyttår til dere alle!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits