Uførhet er ingen åtte-til-fire-jobb

  • 07.01.2016, 10:21

I hvert fall ikke for meg. Joda, jeg bruker ikke åtte timer av dagen sin på jobben - men ferie er det ikke. Joda, det er selvfølgelig fint å ha tid til å spise frokost med barna. Ja, jeg kan se på tv og få med meg et eller annet baketips. Jeg kan sjekke facebook og lese nyheter med god samvittighet.

Men mesteparten av dagen går med til lading - for jeg er ikke syk bare de timene jeg skulle vært på jobb, også kvelden og helgene påvirkes av at jeg ikke er frisk. Så hvis jeg skal fungere sånn nogenlunde som mamma, må jeg passe på å lade nok på dagtid - og etter de har lagt seg. 

Hver kveld sitter jeg med en følelse av at jeg ikke kom i mål, litt skuffet over at jeg ikke var bedre i dag heller og lurer på om jeg kunne klart mer hvis jeg prøvde enda hardere...

For jeg ville så mye heller ha sittet på jobb enn å sitte her i sofa'n hver dag!

Hver dag ser jeg fram til å bytte ut sofa'n med kontorstolen - for den dagen må komme, den bare må det - noe annet orker jeg ikke tenke på!  

#sykemeldt #uførhet #ufør #tankefull

4 Kommentarer

Sylvia

01.02.2016 kl. 11:38
Sitter med de tankene hver dag jeg også Runa. Det er vonde tanker å slite med.

Wannabebakeblogger

01.02.2016 kl. 12:16
Sylvia: Det var leit å høre. Enig med deg at det ikke er noen gode tanker, men noen ganger blir vonde tanker bedre av å sette ord på dem. Lykke til:)

XY

12.02.2016 kl. 02:15
Mange tror ufør en drømme situasjon,da kan majo bare gjøre en vil?!!!! Nei,det fungerer ikk sånn i virkelighet.Dagene består av hvile,gjøre det mest nødvendige,hvile...Så kommer noen gode dager eller gode timer,og de benyttes...og kansje presser man for hardt da også.

Jeg ha ME,og om noen av de som tror jeg ikke savner å jobbe;men bare sitte her...Kan gjerne få låne kroppen min en uke eller mnd 😉

Stå på det du klarer og med de pauser du må ta!

Gleder meg til å føle deg (ny idag) og så innlegget hos Anne-Brith 😉 God helg

Wannabebakeblogger

12.02.2016 kl. 10:40
XY: Du har så rett. Jeg har mang en gang lurt på om alle gode dager skal utnyttes - eller om det er lov å nyte dem.

Setter stor pris på at du vil følge meg!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits