Hjertelig takk og hjertelig velkommen

  • 11.02.2016, 09:35

Det siste døgnet har det vært en "eksplosjon" på facebook og på bloggen, ikke minst takket være Anne Brith som delte siden min på sin facebookside - for en ære!

TUSEN TAKK til Anne Brith og TUSEN TAKK til alle dere som har vært trofaste lesere frem til nå.

VELKOMMEN til alle som er nye!

Bakebloggen startet jeg opp i slutten av november i fjor. Julaften skrev jeg litt om hva bakebloggen betyr for meg: For meg er bakebloggen som små biter av skyene... (klikk for å lese)

Noen av de mest populære bakverkene er: Vaniljefude med sjokolade og pistasjnøtter, polarbrød og kokosbollekake.

Jeg baker det meste - og utfordrer meg til å prøve nye ting. Pleier å avsløre det meste på bloggen - også det som ikke går så bra. Så kan kanskje andre lære av mine feil.

Hovedsakelig handler bloggen om baking, men innimellom deler jeg litt av mine tanker og utfordringer, spesielt knyttet til å være syk og stå midlertidig utenfor arbeidslivet: Uførhet er ingen åtte-til-fire-jobb (klikk for å lese)

 

Håper dere vil følge meg videre på ferden!

 

Takk for at du leste<3

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits