Noen dager har man ikke lyst til å gripe dagen...

  • 12.02.2016, 10:54

Noen dager har man lyst til å hoppe til i morgen, allerede før du har stått opp - rett og slett fordi du føler på deg at det kommer til å bli en kjip dag.

Sånn var det for meg i dag - våknet allerede klokken fem med hodepine. I følge legen er jeg på det verste nå, det skal snart snu. Skulle ønske jeg kunne hoppe over det verste!

Er sliten og lei meg, men henter trøst i denne hilsenen fra Ole Brumm - og tenker at det er lov å ha det sånn noen dager.

Men opp måtte jeg, har jo to flotte barn som fortjener mamma'n sin på morgenkvisten.

Gikk en lang tur i kaldt vær med en venn - hjalp litt.

Kanskje blir ikke dagen så verst likevel - kanskje noe skjer så jeg er glad jeg ikke hoppet over denne dagen... Hvem vet?

 

Takk for at du leste <30 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits