Morsdag og Valentinsdag <3

  • 14.02.2016, 09:24

Fortsatt ikke bakt kake til noen du er glad i? Hva med å prøve en av disse enkle kakene? Jeg har laget dem i hjerteform for anledningen, men de smaker jo like godt i rund form også! Vil du ha det skikkelig hjertelig - kan du lage brownies i langpanne og stikke ut hjerter med pepperkakeformer.

Oppskrift på Firkløverkake

Oppskrift på Brownies
(her har jeg redusert mengden litt for å få den til å passe i en mindre form: 170 g smør, 300 g sukker, 2 ts van.sukker, 3 egg, 100 g mel, 70 g bakekakao, 1 knivsodd salt, 1 knivsodd bakepulver, 70 g melkesjokolade, 50 g lys kokesjokolade og 50 g mørk kokesjokolade)

Selv skal jeg lage Verdens beste i dag - for første gang. Anne Brith la ut en rekke tips på bloggen sin tidligere denne uka - se her - så det burde jo gå bra... Men hvordan det egentlig går, får du se på bloggen litt senere i dag.

 

Håper du lot deg inspirere og friste!

Takk for at du leste <3

 

2 Kommentarer

Søtmonsen :))

14.02.2016 kl. 12:52
Ha en super Valentine og morsdag :)

Wannabebakeblogger

14.02.2016 kl. 13:24
Søtmonsen ): Takk det samme <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits