Februar var måneden jeg fikk målet i siktet - og mistet det igjen

  • 01.03.2016, 10:01

Måneden jeg følte meg lurt til å tro at målet var mye nærmere enn det er... (du kan lese mer om det her)

Måneden da det skulle gå fra vondt til verre - og så til bra.

Det gikk fra vondt til vondt - via verre...

 

Men, tro ikke at jeg har mistet håpet på å nå målet - det er like sterkt som alltid - jeg har bare mistet det av syne...

Ønsker mars velkommen og tenker at den må da bli bedre enn februar!

 

Takk for at du leste <3 

2 Kommentarer

Therese

01.03.2016 kl. 14:03
Hei! Har begynt å lese bloggen din:) Veldig mange gode oppskrifter du har, altså! Synes det er så flott at du deler litt om andre sider av livet også. Du er jammen enn tøff og sterk person! Jeg har også vært sykemeldt en stund, men det blir jo bare barnemat i forhold til det du går igjennom. Likevel er den følelsen av å ikke strekke til noe jeg kjenner meg igjen i. Men, når alt kommer til alt er det ikke hvor perfekt hjem, hvor mange toppturer, hvor mange ferier mm. man har som betyr noe. Det er å være sammen med de man er glad i, og faktisk kunne gi dem en suss hver kveld kan være det som betyr mest! Så ville bare sende litt støtteklemmer fra en som prøver å senke krava til seg selv, og holde fast i det som betyr noe, og selvfølgelig hjelper det på med en sjokoladebolle i ny og ned! Klem!!

Wannabebakeblogger

01.03.2016 kl. 14:40
Therese: Takk for hyggelig tilbakemelding! Det høres ut som du har ditt - og vi er alle oss selv nærmest - tror det er viktig faktisk å si at noen ganger er ting ille nok - selv om det er andre som har det verre! Håper du snart blir frisk igjen!
Det er veldig vanskelig å senke kravene av og til - for man vil jo så gjerne. Å lære det er et langt lerret å bleke, men det høres ut som du er på rett vei!
Håper du kommer til å like bloggen min fremover også:)
Klem tilbake <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits