I går følte jeg meg litt rosa...

  • 31.03.2016, 13:04Rosa er langt fra min yndlingsfarge, men i går ble jeg fristet til å kjøpe noe rosa "dill" . Kanskje jeg trenger noe lyserosa i livet mitt akkurat nå? For her er det ingen rosa skyver å sveve på. Selv om jeg har det litt bedre om dagen, er det langt igjen til målet.

Så da pynter jeg med rosa - og baker litt rosa - så passer det sammen med det lyserosa håpet som neste ukes time på Rikshospitalet gir meg:)

Forøvrig fikk jeg en god latter når jeg kom hjem med tingene - og jenta mi sa: Jeg liker at vi har så mange forskjellige farger på ting hjemme hos oss - da får vi en sånn rotete og hjemmekoselig stil:)

Håper du har noe lyserosa i livet ditt også!

 

Takk for at du leste <3

 

 

 

2 Kommentarer

Søtmonsen :))

31.03.2016 kl. 13:30
Så lekkert da :D

Wannabebakeblogger

31.03.2016 kl. 19:44
Søtmonsen ): Jo takk<3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits