Min nye uvenn: makroner:(

  • 03.04.2016, 19:25


I dag har jeg bakt to brett med stygge, og da mener jeg skikkelig stygge, makroner. Første brettet så ut som valghatten i Harry Potter bøkene, altså en spiss hatt med en gapende munn - og de neste fikk en brunaktig farge. Forstår ikke helt hvorfor makroner og jeg er så uvenner om dagen:( Denne gangen holdt jeg meg til oppskriften uten italiensk marengs også... Satser på at makronene og jeg snart blir venner igjen, for jeg har en stor porsjon med hvit sjokoladefyll som har ligget på vent i kjøleskapet noen dager nå... Satser på at jeg snart får noen makroner det er verd å fylle dem med.

Heldigvis har jeg også fått bakt disse lekre og gode snurrene fylt med marsipan og melkesjokolade i dag. Oppskriften får du i et innlegg senere, for nå skal jeg straks ut i regnet med naboen - og starte på de ti milene jeg har planer om å gå i løpet av april. 

Håper du har hatt en fin søndag! Og hvis du har bakt - håper jeg du fikk det bedre til enn meg...

 

Runa:)

2 Kommentarer

Anette

03.04.2016 kl. 19:32
Å, nei..så utrolig kjedelig med makronene da! Men snurrene så iallfall veldig gode ut :)

Wannabebakeblogger

03.04.2016 kl. 19:37
Anette: Ja - utrolig irriterende altså. Tror hovedproblemet er at jeg er litt utålmodig og dermed blir litt unøyaktig... Må skjerpe meg! Snurrene ble veldig gode:))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits