Nå sitter jeg på vei til fortiden og fremtiden

  • 05.04.2016, 09:31

Slik føles det i hvert fall her jeg sitter på flyet som skal ta meg til Oslo. 

I dag skal jeg til Oslo Universitetssykehus som både er min arbeidsplass og der de har hovedansvaret for min behandling. 

Jeg skal besøke kontoret og alle mine kjære kolleger som jeg savner så mye - og gjett hva jeg har i kofferten?

I morgen skal jeg til legen som oppdaget faenskapen og som jeg håper så inderlig kan hjelpe meg videre - slik at besøket på jobben også blir et besøk inn i framtiden.

Satser på at linjene mellom fortid og framtid kan kobles sammen snart - akkurat nå er jeg langt ute av kurs:( Krysser i hvertfall fingrene her jeg sitter!

 

Takk for at du leste<3

2 Kommentarer

Linda

05.04.2016 kl. 13:46
Lykke til ❤️ Krysser alt jeg har for deg, for at hva det enn er går din vei. Du er heldigvis på rett sted hvor det er mange dyktige leger og annet personell. Hils kjente- savner den arbeidsplassen jeg også.

Wannabebakeblogger

07.04.2016 kl. 10:02
Linda: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits