Tross alt er jeg glad det er meg som er syk...

  • 10.04.2016, 21:56Det begynner jeg å tenke på når minsten ligger og klynker med høy feber og vond hals.

Tenk hvis det hadde vært et av barna mine? Når jeg er til behandling - og ser foreldre med syke barn - blir jeg alltid takknemlig for at det er meg som er syk. Det verste man kan oppleve - er å se noen man elsker ha det vondt. Uansett om det er en uskyldig halsbetennelse, fjerning av mandler eller omgangssyke - vil man jo så gjerne skåne barna for alt som er vondt!

Hvis jeg med min sykdom kunne ta støyten for dem begge - hadde det helt klart vært verd det! Dessverre er det ikke slik verden er - jeg pleier ofte å si at den er urettferdig... Det eneste man kan gjøre - er å håpe - håpe at mine barn kommer seg gjennom livet friskere enn meg. Håper at livet er litt rettferdig for en gangs skyld:)

I mellomtiden holder jeg minsten i hånda, legger kald klut på panna hans - og hvisker beroligende: mamma er her - det går snart over - heldigvis!

 

Takk for at du leste<3

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits