Innvilget, men trist likevel...

  • 24.04.2016, 19:37Fredag fikk jeg brev fra NAV med beskjed om at de hadde innvilget min søknad. I utgangspunktet er jo det en gladsak, likevel merket jeg at realitetene i det helet gjør meg trist - og jeg har kjent på det hele helgen. Nav sier:

Du anses å fylle de medisinske vilkårene for ung uføre. Du anses å ha fått din arbeidsevne nedsatt før du fylte 26 år, du anses å ha en varig sykdom, og det anses klart dokumentert at din sykdom er av så alvorlig karakter at du har blitt hindret i arbeid og arbeidsrettet aktivitet. 

Hva er egentlig bra med det? At jeg som snart 40 - skal hjemsøkes av en sykdom som startet når jeg var barn - igjen og igjen? Jeg har kjempet meg tilbake flere ganger før - nå trodde legene og jeg at det handlet om å leve med det som var - og akseptere de tapene jeg har hatt.

Slik skulle det ikke bli.

I juni i fjor snudde verden på et øyeblikk. På vei til Dyreparken, ringte telefonen: - Hei, det er overlege "Hansen" som ringer fra Rikshospitalet. 

Det tok ikke mer enn et sekund å forstå det - overleger ringer aldri hvis ikke det er noe galt.

Bakken under meg forsvant og fortiden innhentet meg. Det ble en merkelig dag i Dyreparken...

Siden den dagen, har alt handlet om å komme seg gjennom dette også - og komme tilbake til der jeg var. Dessverre skulle det vise seg å ta mye lenger tid enn jeg håpte og trodde. Derfor blir jeg ikke så veldig glad for at søknaden innvilges - lettet, men ikke glad.

 

Takk for at du leste <3

 

#nav #ungufør #tanker #trist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Kommentarer

24.04.2016 kl. 21:08
Kjære Runa, Klem. <3. Pia

Wannabebakeblogger

24.04.2016 kl. 21:47
Anonym: Takk Pia <3 Klem tilbake!

Sylvia

25.04.2016 kl. 08:08
Stor klem Runa <3 Jeg vet hva du går gjennom. Er i prosessen selv.

Wannabebakeblogger

25.04.2016 kl. 09:12
Sylvia: Takk <3 Klem tilbake!

charlotte79

26.04.2016 kl. 01:38
Skjønner godt at du ikke ble glad ... Ønsker deg en god natt <3

Wannabebakeblogger

26.04.2016 kl. 10:32
charlotte79: Takk<3 Ønsker deg en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits