Det er ikke alltid forandring fryder...

  • 11.05.2016, 15:23Akkurat i dag ble jeg utrolig lettet over tekstmeldingen med "ingen endring" som tikket inn på telefonen i dag morges. Svaret på MR-bildene jeg tok i forrige uke.

Det var flere kilo som lettet fra skuldrene mine - det har surret i bakhodet siden forrige onsdag. Kanskje det er derfor jeg ikke helt har fått til baksten min den siste uken - for mye annet som tar plass i hodet?

For jeg har bakt - men det ene etter det andre har tatt veien i søpla - eller i hvert fall mesteparten - noe har passert kvalitetskontrollen nok til å bli spist, men feilet totalt på utseende - og ikke kommet på bloggen. Noen makroner har bare kommet i boks...Lover å levere mer bakst de neste dagene - har flere ting sånn halvveis ferdig - så får jeg øke baketempoet fram til 17.mai. Nå blir det snart litt kaldere også - i motsetning til alle andre - trives hodet - og dermed jeg - best i litt kjøligere vær. 

I dag stråler jeg litt i kapp med sola - håper du også har litt sol i livet ditt i dag:)

Takk for at du leste <3

 

 

 

6 Kommentarer

Søtmonsen :))

11.05.2016 kl. 17:39
Så bra da ^^ Satser på at ting blir greit :) Ha en super dag videre ^^

Wannabebakeblogger

11.05.2016 kl. 20:10
Søtmonsen ): Takk<3 Ha en fin kveld du også!

Kibo

11.05.2016 kl. 18:56
ikke kast de stygge stakkars, gi dem til meg! De smaker sikkert kjempe godt for det om *-*

Wannabebakeblogger

11.05.2016 kl. 20:09
Kibo: Haha - spanderer ikke fyll på dem engang - så de er ikke spesielt gode. De på bildet har passert kontrollen altså;)

Kibo

11.05.2016 kl. 20:47
Haha, jeg har aldri smakt sånne før jeg :P De ser veldig fine ut ^_^

Wannabebakeblogger

11.05.2016 kl. 21:01
Kibo: Takk, takk - de på bildet er dem som har passert kvalitetskontrollen;)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits