Mine favoritter til 17.mai-frokosten

Mange pleier å servere en ekstra god frokost på 17.mai – og da smaker det ekstra godt med hjembakt loff og rundstykker. Rundstykkene blir selvfølgelig like gode etter en tur i frysen. Sett dem inn i kald ovn, sett på varmluft 150 grader i ca 12 minutter. Skru av ovnen og la dem hvile så varmen får bredt seg helt inn til midten. Jeg har plukket ut tre av mine favoritter – håper en av dem kan bli din! Lykke til!

Fletteloff

Knyttede frokostbrød

Halvgrove havreknuter
 

 

#rundstykker #loff #fletteloff #halvgrovt #festbord #17mai #festfrokost #frokost #lunsj

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg