Energipåfyll dagen derpå

  • 18.05.2016, 11:02Slik føles dagen i dag - selv om jeg ikke fikk i meg en eneste dråpe edle dråper i går! For meg er det mer enn nok å være i en folkemengde. 

Men, det er barnas dag - så det er det verd! Håper dere hadde en fin dag i går dere også - og koste dere med is og kaker - kanskje en av mine oppskrifter til og med?

Observante lesere ser sikkert at jeg befinner meg på et fly. Jeg er nemlig på vei til oppfølging på Rikshospitalet i dag - er veldig spent på hvor veien videre går!

Ønsker deg en riktig fin dag!

Takk for at du leste<3

 

4 Kommentarer

Søtmonsen :))

18.05.2016 kl. 13:48
Ja, det er litt mye for en som ikke har fult opp med energi. Orket ikke noe etter jobb i går, dro hjem og spiste sodd og kake sammen med samboeren mens vi så på Harry Potter :) Tidlig seng ble det også ;o

Wannabebakeblogger

20.05.2016 kl. 19:31
Søtmonsen ): Skjønner godt at du ikke orket stort etter jobb - sikker på at du gjorde dagen god for all de som måtte være på sykehuset denne dagen. Harry Potter er kjempegøy! Jeg leser/hører lydbok på bøkene sammen med jenta mi på 10 - og så ser vi filmene etterpå. Veldig gøy - for det er leeeeenge siden jeg leste de sist. Tar litt tid da - er halvveis i bok 5 - begynte i høst;) Ha en fin kveld!!

Søtmonsen :))

18.05.2016 kl. 13:48
Lykke til på sykehuset i dag ^^

Wannabebakeblogger

20.05.2016 kl. 19:29
Søtmonsen ): Takk<3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits