Når tid ikke lenger er penger - men medisin...

  • 20.05.2016, 20:31Tid er en forferdelig kjip medisin... Den er veldig lite tilfredstillende fordi den minner så mye om ingenting. Det hadde faktisk vært akkurat det sammen som ingenting, hvis ikke det ble sagt av en ekspert jeg stoler på. 

Ingen nye tiltak er iverksatt, for akkurat nå er visst tiden min beste medisin. 

Det positive er at håpet ikke er ute enda - det kan fortsatt bli bra av "seg selv".

Den neste måneden skal jeg fortsette å prioritere beinhardt - søke den perfekte balansen mellom aktivitet og hvile. Prøve å gjøre de fornuftige valgene. Få masse frisk luft og rolig mosjon (10 mil i mai). Huske å spise jevnlig og drikke mye vann. Mer kan ikke gjøres akkurat nå.

Mens jeg venter skal flere eksperter forespørres om råd - og om en måned skal jeg tilbake.

Den neste måneden får jeg vente og håpe... Jeg skal også stelle med syrinen min og glede meg til den blomstrer. (Syrinen har en spesiell plass i hjertet mitt - men det får jeg fortelle en annen gang.)

Eventuell tålmodighet dere har til overs - tas i mot med takk<3 

 

Takk for at du leste<3

 

 

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits