Fra ti timer i uka - til ti mil i måneden

  • 26.05.2016, 22:10Facebook minner meg til stadighet på prosjektet jeg hadde for tre år siden, da jeg utforsket om jeg kunne klare å trene ti timer i uka. Nå har jeg redusert målet litt - og nøyer meg med å prøve å gå ti mil i måneden. 

Samtidig minner det meg om hvor motiverende mål kan være - når de bokstavelig talt kan måles. Samtidig er det ekstremt viktig at målet er realistisk - hvis ikke blir det lett demotiverende. Akkurat nå er ti mil realistisk, samtidig som jeg ikke kan presse kroppen for hardt. I april måtte jeg konkludere med at jeg ikke kom helt i mål - samtidig visste jeg at kroppen ikke orket mer - og var ganske fornøyd likevel;)

I skrivende stund har jeg gått 8,5 mil i mai - så enn så lenge ser det ut som jeg kan komme i mål:)

Så, er det flere av dere som henger dere på 10 mil i juni eller...??

Helt tilslutt må jeg helt klart presisere at dette ikke handler om å finne sommerkroppen - på det området heier jeg på oppskriften: 

* ha en kropp
* finn en strand
* nyt sommeren

Alternativt sier jeg som Casa kaos: #føkksommerkroppen!

Takk for at du leste <3

 #mål #timilimai #føkksommerkroppen #trollstien #utpåtur #treningmedmening #justneshalvøya

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits