Har du noen som heier på deg?

  • 01.06.2016, 22:58
Det er uendelig viktig - uansett hva du skal oppnå! Denne gjengen heier på meg når jeg er ute og går - jeg liker i hvert fall å tro det;) Når jeg mangler turkamerat - så får man ta de man møter på veien som en heiagjeng - enten det er dyr eller troll. 

Hjemme har jeg barn og mann som er glad i meg uansett og heier meg fremover:)

På jobben har jeg en annen gjeng som heier på meg. En sjef og flotte kollegaer som ikke lar det gå lenge mellom hver gang de sier i fra at jeg er savnet på jobb - og at de håper jeg kommer tilbake. Det er utrolig viktig når man havner såpass lenge utenfor arbeidslivet som jeg har vært nå. Jeg setter utrolig stor pris på denne heiagjengen - ser fram til den dagen vi kan jobbe sammen igjen.

På bloggen har jeg nok en heiagjeng: en del av dere er familie, kollegaer samt gamle og nye venner - andre er helt nye "bloggvenner". Dere skryter av kaker jeg baker, gir tips når ting går galt - og overstrømmer meg med hjerter og klemmer når jeg deler noen ord om tunge dager.

Jeg setter uendelig stor pris på alle som heier på meg - det gjør det lange og tunge veien lettere å gå.

En stor klem og takk til dere alle<3
#tanker #følelser #heiagjeng #venner #støtte

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits