Juni var en berg- og dalbane

  • 04.07.2016, 19:32

Som karuseller flest, sluttet den på akkurat samme sted som den startet. På veien hadde jeg en skikkelig opptur!

Helsemessig virket det som at det å bli førti - var det som skulle til for å bli bedre. Selve dagen feiret jeg med mine kjære på restaurant:) Etter den dagen, fikk jeg noen fine uker. Jeg hadde mye mindre vondt. Jeg turde ikke si det høyt - ikke til andre og ikke til meg selv. Jeg turde ikke ta det innover meg og håpe at fra nå gikk alt fremover. Etter et par uker begynte jeg virkelig å tro på at dette skulle vare - jeg planla til og med et blogginnlegg for å røpe det hele - så snudde det brått og plutselig. Vips var jeg tilbake til slik måneden begynte. Det var tøft og en skikkelig nedtur - ikke nok med at jeg fikk mange vonde dager - i tillegg måtte jeg svelge skuffelsen...

Bloggen hadde også en skikkelig topp i juni. Da jeg kastet meg inn i posekakedebatten med innlegget: Kan ikke folk bare få bake det de vil? - skjøt lesertallene i været og nesten 600 personer har lest dette innlegget (har du ikke lest det ennå - kan du lese det her). Det var fint å se at de aller fleste var helt enige med meg i at posekaker ikke er omsorgssvikt - og at folk faktisk skal få bake det de vil. Nå vil jeg jo gjerne at dere skal bake noen av oppskriftene mine - men hvis dere velger posekake - skal jeg være den siste som dømmer dere for det.

Forøvrig fikk bloggen nytt design i juni. Hvis du leser bloggen på mobil, har du kanskje ikke lagt merke til endringene - men dere andre håper jeg liker endingen. I tillegg var jeg så heldig å få nytt kamera til bursdagen min - og selv om jeg har en lang vei å gå innenfor fotofaget - synes jeg allerede bildene er litt bedre. 

Oppsummert hadde juni flere topper - og et lengre glimt av en bedre hverdag. 

Jeg gleder meg masse til sommerferien med mine kjære - og satser på å få mange gode dager. Samtidig vil jeg benytte anledningen til å ønske deg en strålende sommer!!

 

Takk for at du leste <3

 

PS. Følg meg gjerne på facebook: Runas bakegleder
#tanker #oppsummert #juni 
 

  

2 Kommentarer

Søtmonsen :))

04.07.2016 kl. 20:59
Så bra da :D Skapte skikkelig debatt over hele blogg så jeg :P

Du får ha en super sommer ^^ Og god ferie :)

Wannabebakeblogger

06.07.2016 kl. 18:02
Søtmonsen ): Alltid gøy med debatt;)

Ha en super sommer du også!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits