Tilbake på kjøkkenet

  • 06.08.2016, 20:54Etter en lang og opplevelsesrik sommerferie i utlandet - er jeg tilbake ved kjøkkenbenken og klar for baking igjen. Må innrømme at jeg har savnet det ganske mye - så i mangelen av bakemuligheter, har det blitt en hel del shopping isteden. Så nå er mine skuffer og skap fylt med nytt bakeutstyr - og mange bakevarer. Bakevarer kan handles billig i utlandet - bare i Sverige kan du spare mye penger blant annet på sjokolade. For flere shoppingtips i Sverige - kan du lese innlegget mitt: Shoppingtips for bakeglade i Sverige.

I Skottland ble det mest kakekikking. Jeg ble imponert over utvalget av ferdige kaker som selges på matbutikkene. Litt usikker på hvor godt de smaker - men er man mest opptatt av utseende - er det jo enkelt og billig da;)Men, nå er sommerferien min over - og jeg er veldig bakeklar!  Aller først må jeg fylle fryseren med forbruksvarer, men jeg har både Sarah Bernard, regnbuekake, Red velvet - og forskjellige brød på bakeplanen fremover.

Håper du har hatt en fin sommer du også - og at du vil fortsette å følge meg utover høsten!

 

Takk for at du leste <3

  

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits