Min fineste kake noen gang

  • 25.08.2016, 08:54

Den mest tidkrevende også tror jeg. Fylt med bringebærmousse mellom lagene - og med oppskrift som var et Mesterbaker-forkle verdig i årets sesong av Hele Norge baker. Glasuren ble påført etter nøye planlegging og i nokså perfekte former. Alt lå til rette for en knallbra kake. Likevel får ikke denne kaken en plass på bloggen.

Jeg var nemlig ikke fornøyd med smaken:(

Ikke det at den smakte vondt eller noe - men den var ikke knallgod. Og hvis man skal legge såpass mye arbeid ned i en kake - så må den være knallgod! Kaken var fylt med hjemmelaget bringebærformasj - som var veldig tidskrevende.

Utseende er viktig - men det er smaken som er avgjørende. Jeg legger derfor aldri ut oppskrifter som jeg synes er sånn ok - da baker jeg baksten en gang til - og gjør noen tilpasninger for å få den slik som jeg ønsker. Så, selv om det ser ut til at jeg ikke baker på noen dager - kan det godt hende at jeg har bakt masse - men at det ikke har passert kvalitetskontrollen min - eller barnas:)

Så da fortsetter jeg jakten på knallgode kaker og andre bra oppskrifter som får komme på bloggen.

 

Takk for at du leste <3



 


 

1 Kommentar

Henriette Celin

25.08.2016 kl. 09:49
Den var utrolig flott!

Wannabebakeblogger

25.08.2016 kl. 09:52
Henriette Celin: Takk for det!! Neste gang må jeg få innsiden like bra som utsiden...

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits