Etter ett år er skyene fortsatt mange, men innimellom er himmelen blå

  • 22.08.2016, 22:25For et år siden hadde jeg akkurat tatt den lange veien fra Rikshospitalet til Sørlandet sykehus i ambulanse. Operasjonen var overstått og etter forholdene vellykket - kirurgen var i hvert fall fornøyd med sin del av jobben.

Den dagen startet min jobb - og veien tilbake. Tilbake til mitt liv, min hverdag og min jobb! Veien var to til tre måneder lang - det var i hvert fall planen. I januar 2016 skulle jeg være tilbake i jobb.

Dere som har fulgt meg - vet at det ikke ble slik. Veien tilbake var så mye brattere og lenger enn jeg - og legene hadde forventet. Det viste seg at jeg ikke tilhørte gjennomsnittet - og fortsatt er det en lang vei å gå. Nå er planen at jeg tidligst kan tilbake til jobb i januar 2017. Det er i hvert fall håpet - men ingen kan love noe.

Jeg prøver det jeg kan for å finne den berømte balansen - leve et liv hvor jeg skjermer hodet mest mulig for stimuli - samtidig som jeg lever et liv med mening, glede og aktivitet. Jeg skal være både mamma og kone - samtidig må jeg også finne plass til å være meg! Bloggen er min måte å være meg på nå.

Bloggen og baking er for tiden min "jobb" - det gir meg mål og struktur i hverdagen. Tilbakemeldingene fra dere på blogg og Facebook gir meg selvtillit og glede! Jeg får også mulighet til å glede mennesker rundt meg litt bakst innimellom. Ofte er det ikke så mye annet jeg kan bidra med.

Det har vært litt stille på bloggen i sommer - da har jeg kost meg med ferie. Men, nå er ferien over og hverdagen tilbake. Da blir det mer aktivitet på bloggen - og jeg håper du vil være med meg videre!

Så selv om noen dager er mørkegrå og skyene ofte er mange - kan jeg skimte blå himmel nå:)

 

Takk for at du leste <3

 

#tanker #følelser #ventetid #rehabilitering #denlangeveientilbake #wannabebakeblogger

 

 

3 Kommentarer

Pia

22.08.2016 kl. 22:35
Klem til deg Runa.

Wannabebakeblogger

22.08.2016 kl. 22:36
Pia: Takk <3

22.08.2016 kl. 23:13
Så bra, Runa :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits