Pizzasaus

Den beste pizzasausen lager du helt klart selv. Jeg bruker denne oppskriften i mine pizzasnurrer – så derfor legger jeg den ut selv om det vel ikke kan kalles baking;) Pizzasausen blir bedre jo lenger den koker – så lag den gjerne i god tid. Lag gjerne dobbelt porsjon – og legg i frysen. Der holder den seg fint:) Du kan også bruke sausen til pasta:)

Ingredienser
2 små sjalottløk
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
1 ss tomatpuré
1 ts tørket oregano
1 ts tørket basilikum
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 boks hakkede tomater

Fremgangsmåte

Start med å finhakke løk og hvitløk. Stek løken i olivenoljen til den blir blank.

Tilsett tomatpureen og la det frese sammen i et par minutter. Deretter tilsetter du tomatene og de tørkede urtene – og lar sausen koke opp. La sausen småkoke i 30 – 90 minutter. 

Tilslutt bruker du en stavmikser (eller blender) og kjører til sausen er uten klumper. Smak til med salt og pepper:)

#pizzasaus #pizzasnurrer #pizza #tomatsaus

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg