Kan to skritt fram og to tilbake likevel være å bevege seg framover?

  • 06.10.2016, 11:02

Det er en stund siden jeg har delt noe personlig - litt usikker på hvorfor - men kanskje først og fremst fordi jeg føler det er lite å fortelle...

Det er frustrerende å vente - vente på å bli bedre. Enn så lenge, er dette så godt som det eneste jeg gjør - vente!

Innimellom kommer det gode dager - eller gode perioder. Først er jeg redd for at det går fort over - og prøver å ikke glede meg for mye. Men akkurat i det håpet titter fram, smeller døra igjen og jeg er tilbake til det vanlige igjen. 

Da et det enda litt verre enn før den gode perioden - i hvert fall noen dager. 

Dette gjør at det er så vanskelig å glede seg over de gode dagene - men håpet er jo at det skal gå kortere mellom de gode periodene - og at disse gode periodene sakte men sikkert skal vare lenger. 

Så selv om det er vanskelig å se, beveger jeg meg nok med ørsmå museskritt i riktig retning - selv om det aller mest føles ut som å stå stille. 

Det er i hvert fall lov å håpe - og så lenge legene sier at de fortsatt håper på at jeg kan bli meg selv igjen - håper jeg også!

 

Takk for at du leste<3#tanker #vente #håp 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits