På tide med en ny giveaway eller?

  • 11.10.2016, 20:38

Jeg setter stor pris på alle dere som leser bloggen min og følger meg på facebook. Alle "likes" og kommentarer er med på å lyse opp hverdagen min - og derfor vil jeg gjerne gi noe tilbake til dere også. Derfor deler jeg ut en gaveeske med ni makroner fylt med salt karamell.

Det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar her på bloggen - eller kommenter dette innlegget på facebook. Du må også like facebooksiden min: Runas bakegleder, for å være med i trekningen.

Siste frist for å være med i trekningen, er søndag 16.10 kl 23:59. Vinneren trekkes og annonseres på mandag 17. oktober. Makronene kan sendes i posten eller hentes hjemme hos meg:)

Lykke til!!

 

Takk for at du følger meg <3

Følg meg gjerne på snapchat: runasbakegleder og instagram: runaarntsen

 


 

2 Kommentarer

Søtmonsen :))

11.10.2016 kl. 21:45
Jeg blir gjerne med ^^

Wannabebakeblogger

13.10.2016 kl. 08:28
Søtmonsen ): Da er du med:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits