Tidenes ryddeprosjekt

  • 07.11.2016, 21:52Det siste året har det hopet seg opp med rot over alt i huset. Nå som kapasiteten er begrenset, velger jeg for det meste bort ryddingen. Jeg har en flott man og flotte barn som hjelper til med det meste jeg ikke orker - men rydding er ingen av dem særlig tess på. Rote derimot - er de verdensmestere i. 

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg blir mye rot i huset - til mye rot i hodet. Listen over steder som trengte en opprydning, begynte å bli styggelig lang. Alle klesskapene var bare rot. Det var umulig å finne fram i bodene. Hemsen hvor barna leker, hadde jeg ikke turt å kikke inn på det siste året. Jeg var frustrert og irritert - og rotet tappet både sjel og sinn for krefter - noe jeg jo ikke har for mye av i utgangspunktet. I tillegg nærmer det seg jul - som er den tiden av året jeg elsker aller høyest. I år har jeg lyst til å få ordentlig glede av den.

Jeg bestemte meg derfor for å ha et par ukers ryddeprosjekt. Dermed ble alt annet nedprioritert, sånn som trening, baking og hvile. Nå var det bare å rydde til jeg var helt pumpa - for å ta en liten hvil - og fortsette på jobben. Det har vært tøft, men etter to uker kan jeg puste lettet ut. Nå henger vinterklærne i skapet - og shortsen har gått i vinterdvale. Frysen er ryddet og klar for masse gjærbakst og makroner til julen setter inn. Til og med har vi fått plass til bilen i garasjen - akkurat i tide til snøen lavet ned.

Det var utrolig godt for sjelen, nå er det bare et lite oppussingsprosjekt på kjøkkenet som gjenstår - før jeg fullt og helt kan sette kursen mot jul - med hjemmekos og julebakst. Det blir både en oppussing av fjorårets oppskrifter - for da var jeg helt fersk med bloggen - og endel nye oppskrifter skal testet ut. I tillegg skal jeg bake mange julemakroner. De kan du også få smake - enten ved å bestille noen - eller delta i giveawayen som jeg har på bloggen. Mer om dette kan du lese i innlegget om julemakroner - her

 

Takk for at du leste <3

Vil du følge meg på kjøkkenet - og se alt det jeg baker som ikke kommer på bloggen også - er det koselig om du vil følge meg på snapchat: Runasbakegleder heter jeg der.

 

#rydde #rotihuset #rot #blogg #tanker 

 

1 Kommentar

07.11.2016 kl. 22:07
Hørtes fantastisk ut!👍 Dette skulle eg å ha gjort😊 Men eg skulle kasta masse i tillegg😅

Wannabebakeblogger

07.11.2016 kl. 22:35
Anonym: Kasta endel også, mange poser til Fretex og endel solgt! Ekstra penger til jul:))

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits