Melisglasur til pepperkakepynting

  • 11.12.2016, 11:20Oppskrift på melisglasur - er det nødvendig da? Jeg har alltid bare blandet sammen melisglasuren for hånd - og prøvd å få den sånn passe tykk. Det har som regel fungert, men da jeg oppdaget at Anne Brith publiserte en oppskrift - ble jeg nysgjerrig. For det hørtes jo litt lurt ut - i stedet for å prøve seg fram hver gang. Så jeg testet det ut - og fikk perfekt melis, raskt og enkelt - hver gang. Jeg brukte kjøkkenmaskinen og pisket det sammen med en ballongvisp - vet ikke om det var det som gjorde susen - men bra ble det i hvert fall!! Kanskje du også vil prøve når du skal pynte pepperkaker neste gang?

 

Ingredienser
250 g melis
1 eggehvite
1 ss sitronsaft
1 knivsodd kremotartari (hvis du har)

 

Fremgangsmåte

Bland alt sammen og pisk det sammen med en ballongvisp i en kjøkkenmaskin. Når glasuren har blitt tykk og blank, er den ferdig.

Hell glasuren over i sprøytepose (eller vanlige pose) og pynt i vet:)

 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits