Min våte drøm om Kakekrigen

  • 28.01.2017, 18:25

- og hvorfor den drømmen neppe kommer til å oppfylles med det første...

Den siste uken har jeg vært syk - og ligget rett ut. Det nærmeste baking jeg har vært denne uka - har vært å se på ulike bakeprogrammer som blant annet Kakekrigen. Vil tro at det er flere av dere bakeglade som ser på dette om dagen? Både for læringens skyld - og for underholdningens skyld. Mye av tiden vurderer jeg mine kakeferdigheter mot deltakernes. Hva skulle jeg ha bakt i forhold til den oppgaven? Kunne jeg klart dommeroppgaven? Jøss, har de ikke testet oppskriften før?

Siden jeg er et konkurransemenneske - skulle man jo tro at jeg hadde prøvd å melde meg på - men nei da. For jeg er nemlig en dårlig taper... Det innebærer at jeg ikke blir med bare for å bli med - jeg blir med for å vinne! I hvert fall komme meg til en semifinale. Så lenge jeg ikke kan føle meg nokså trygg på at jeg klarer det - gidder jeg ikke melde meg på. Jeg kommer ikke til å sitte der med et smil - og si: jaja, det gjør ingenting å ryke ut nå. Det viktigste er jo å delta. Nei, det holder ikke for meg. Jeg kommer til å bli kjempesur, bli så sint på meg sjøl og begynne å grine. Grining på tv ser ikke bra ut!

Så hvis jeg skal melde meg på - er det en del ting jeg må beherske først. Ikke bare må jeg beherske tekniske bakeferdigheter som italiensk marengs, tertebunn, smørkrem, temperering av sjokolade, curd, glasering, mousse, dynk, pavlova, sukkerbrød og gelé. Så må jeg jo teste ut ulike smaker og smakstilsetninger - og lage en stor samling av ulike kakeoppskrifter.

Dette blir mye baking - og hvem i alle dager skal spise det? Hvis jeg skal på tv, må jeg jo se bra ut i det gule forkledet;) 

Så, det blir mange år til jeg kan delta i Kakekrigen - men det hadde vært veldig gøy da! Kanskje jeg skal ta sikte mot 2025-sesongen? I mellomtiden får jeg kose meg med å se på de andre som vinner - og ryker ut - med et smil;)

 

Takk for at du leste <3

 

Runa:)

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits