Påskehilsen med bilder fra makronkurset

  • 09.04.2017, 15:09

De siste fire ukene har jeg deltatt på online makronkurs - og jeg har bakt makroner flere ganger i uka. Jeg har prøvd ut ulike teknikker, strøssel og pynt - og mange nye fyll. I dette innlegget kan du se bilder av alle "typene" jeg har laget. Flere av dere har vært snille og prøvesmak de nye fyllene også:) Det var to fyll som ble spesielt godt tatt i mot - bringebærfyll og pistasjfyll. Begge disse blir det muligheter for å bestille etterhvert. Ny bestillingsinformasjon kommer i begynnelsen av mai. 

Nå er det påskeferie for meg - og ikke mer makronbaking før vi kommer til mai. Jeg tar ikke i mot flere bestillinger med levering før 20. mai.

Takk til alle kunder - setter stor pris på dere - håper jeg ser dere alle igjen!


En riktig god påske til dere alle!

Runa <3 
 

1 Kommentar

Victoria Larsen

09.04.2017 kl. 16:48
Åh, så utrolig fine! :D

Wannabebakeblogger

09.04.2017 kl. 17:02
Victoria Larsen: Tusen takk??!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits