hits

Franske makroner for salg

  • 06.05.2017, 13:37

Makronbaking og salg av disse, er noe jeg gjør for gøy - så antall bestillinger jeg tar i mot er begrenset. Til nå har det stort sett ikke vært noe problem, men opp i mot merkedager/høytider er det veldig populært. Det er derfor lurt å være tidlig ute - minimum 2 uker - når du skal bestille. Makroner kan lages i omtrent all verdens farger - så når du bestiller - kan du velge hvilken farge du ønsker (unntatt sorte).

Jeg har to basisfyll - melkesjokolade og salt karamell (kun bittelitt salt for å dempe det søte). I tillegg kan du bestille bringebærfyll, sitronfyll og pistasjkrem. Både karamellfyll og bringebærfyll er mulig å bestille laktosefritt. Alle makronene er glutenfrie:)

I tillegg til å velge farge, er det mulighet for å glitter, sølvglans, stjerner eller annen strøssel på makronene dine:)

Mimimumsbestilling er 15 makroner. Det gjelder også per farge og fyll.

Makronene med basisfyll koster 12 kr per stykk. Bringebærfyll og Pistasjfyll koster i tillegg 25 kroner per 15 makroner. Det samme gjør strøssel eller annen pynt.  

Ønsker du laktosefritt fyll - blir det en ekstrakostnad på 25 kr per bestilling.

Skal makronene serveres i dåp, bryllup, konfirmasjon, jubileum eller andre anledninger - kan du bestille makroner på stativ. Det koster 550 kr + 200 kr i depositum for stativet. Skal du ha et selskap med temafarger, kan du levere meg noe i den fargen du ønsker - for eksempel en serviett eller lys - så kan jeg matche fargen så langt det er mulig. Stativet har plass til 40 makroner. Du kan selvfølgelig bestille flere makroner enn 40 - til vanlig pris. Makroner som skal stå på stativ, kan kun leveres med karamell- eller sjokoladefyll.

Jeg har også gaveesker du kan kjøpe. 

I tillegg vil jeg jevnlig legge ferdige pakker med makroner for salg på facebooksiden min: Runas bakegleder. Det er da førstemann til mølla som gjelder. Prisen på disse vil variere - utifra hvor vellykkede makronene er:)

Alle makronene fryses rett etter fylling, og hentes da i fryst tilstand - og kan oppbevares i fryseren i minimum 3 måneder. Jeg anbefaler at du har dem i fryseren fram til en halvtime før de skal spises. De kan oppbevares i kjøleskap i ca en uke - og ca et døgn i romtemperatur (avhengig av fyll).

Lurer du på noe - eller ønsker å bestille? Kontakt meg ved  å sende meg en melding på facebook eller send en e-post til runa.arntsen@hotmail.com. 

Makronene må hentes på Justneshalvøya og du betaler ved henting - enten kontant eller med Vipps.

Håper du lar deg friste:) 

 

Runa <3

 

#makroner #hjemmelaget #vertinnegave #salg #dåp #bryllup #jubileum #franskemakroner

1 Kommentar

Frkfremtid

21.05.2017 kl. 21:08
Franske makroner er farlig! <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no