Julemakroner

  • 06.11.2017, 19:44

Nå er det under 50 dager igjen til jul - og det er sikkert flere enn meg som er i gang med juleforberedelser. Kanskje ikke så mange som har begynt på julebaksten ennå, men jeg er akkurat i gang med årets julemakroner. I år selger jeg dem kun pakkevis. Hver pakke med julemakroner inneholder 12 makroner og koster 100 kroner. Makronene i pakken er fylt med enten sjokolade eller karamell, så du må velge - eller kjøpe flere. 

Frister det?

For å få et godt system, og mest mulig rettferdig, kommer jeg til å gjøre det på følgende måte: 

Send meg en melding på siden min: Runas bakegleder (ikke til min private). Skriv hvor mange pakker du ønsker - og hvilket fyll. Da vil du få forløpende beskjed når din bestilling er klar. Du må svare innen 3 dager, ellers fortsetter jeg videre på lista. 

Siden jeg ikke aner noe om hvor mye som ønskes, kan jeg ikke garantere at alle får, men kommer til å gjøre mitt beste for å få det til:)

Runa <3
 

Litt mer informasjon for eventuelle nye kjøpere: Makronene er fryst når du henter dem - og du kan trygt fryse dem ned igjen når du kommer hjem. Da er de holdbare i minimum 3 måneder. De smaker best rett fra fryseren, så jeg anbefaler deg å oppbevare dem der frem til servering. De tiner på bare 15 minutter. De holder seg fint i romtemperatur, men fyllet kan gli litt utover hvis de blir stående lenge. Makronene må du hente selv hos meg på Justneshalvøya. Du betaler med vipps eller kontant når du henter. 

 

 

#makroner #salg #jul #julemakroner #bake #bakst #julebakst

 

1 Kommentar

Victoria Larsen

06.11.2017 kl. 21:49
Sååå fine! Kjempe gode dem ser ut også :D

Wannabebakeblogger

06.11.2017 kl. 22:45
Victoria Larsen: Takk <3 Øvelse gjør mester:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits