hits

Forhåndsbestilling av julemakroner

  • 18.10.2018, 11:23

dav


Det lønner seg alltid å være tidlig ute - også hvis du vil kjøpe noen av disse søte julemakronene:) Jeg tar i mot forhåndsbestillinger fram til 1. november - alle som bestiller før det, er garantert leveranse.

Julemakronene kommer i pakker med 12 makroner og koster 100 kr. Du kan velge mellom to varianter

  • Sjokolade- og karamellfyll (6 av hver)
  • Kun karamell


Hvis du ønsker julemakroner med annet fyll, er det mulig å bestille det. Da gjelder vanlige priser, se dette innlegget eller send meg en melding og be om pris. 
 

dav


Jeg fryser ned makronene med en gang de er ferdige - og makronene er fryst når du henter dem. Da kan du ta dem med videre til din egen fryser. Holdbarhet i fryser er minimum 4 måneder. Makronene må hentes på Justneshalvøya. Du får beskjed når de er klare og betaler kontant eller med Vipps når du henter dem.

Du bestiller ved å sende en personlig melding til facebooksiden min: Runas Bakegleder, legge igjen en kommentar på Facebook eller Instagram - eller du kan sende en epost til runa.arntsen@hotmail.com

Håper du lar deg friste:D

Runa:)
 

dav

 

#makroner #julemakroner #jul #bake #runasbakegleder 

1 Kommentar

Jeg har faktisk ikke smakt på makroner enda. Hører alle sier det er så godt, så det må jeg prøve å spise en dag :-D

Wannabebakeblogger

13.11.2018 kl. 21:27
Tina, alenemamma til tre som 2: Det synes jeg du skal - men alle makroner er ikke like gode - så se etter ferske, gode noen:)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no