Pizzasaus

  • 13.09.2016, 15:01
Den beste pizzasausen lager du helt klart selv. Jeg bruker denne oppskriften i mine pizzasnurrer - så derfor legger jeg den ut selv om det vel ikke kan kalles baking;) Pizzasausen blir bedre jo lenger den koker - så lag den gjerne i god tid. Lag gjerne dobbelt porsjon - og legg i frysen. Der holder den seg fint:) Du kan også bruke sausen til pasta:) Ingredienser 2 små sjalottløk 1 fedd ...

Salg av makroner

  • 04.09.2016, 13:06
Jeg har en stund bakt litt makroner på bestilling - men i høst tenkte jeg skulle gjøre salget litt mer offisielt.  Litt skummelt, men har fått mye skryt til nå - så får jeg håpe de neste kundene også blir fornøyde. Makronene selges "ferske" - det vil si at de fryses med en gang de er ferdige - og ligger fryst til du henter dem. Fryst er de holdbare i flere måneder, i kjøleskapet en li...

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

Kategorier


Arkiv



Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no