Pizzasaus

  • 13.09.2016, 15:01
Den beste pizzasausen lager du helt klart selv. Jeg bruker denne oppskriften i mine pizzasnurrer - s derfor legger jeg den ut selv om det vel ikke kan kalles baking;) Pizzasausen blir bedre jo lenger den koker - s lag den gjerne i god tid. Lag gjerne dobbelt porsjon - og legg i frysen. Der holder den seg fint:) Du kan ogs bruke sausen til pasta:) Ingredienser 2 sm sjalottlk 1 fedd ...

Salg av makroner

  • 04.09.2016, 13:06
Jeg har en stund bakt litt makroner p bestilling - men i hst tenkte jeg skulle gjre salget litt mer offisielt.  Litt skummelt, men har ftt mye skryt til n - s fr jeg hpe de neste kundene ogs blir fornyde. Makronene selges "ferske" - det vil si at de fryses med en gang de er ferdige - og ligger fryst til du henter dem. Fryst er de holdbare i flere mneder, i kjleskapet en li...

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker bake - bde stt og sunt! Lar meg inspirere p nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prver s godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, s her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prve vise hele sannheten om hvordan velse gjr mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker ogs... Flg meg gjerne p Instagram og p facebook: Runas bakegleder

Sk i bloggen

Kategorier


Arkiv



Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no