Tebriks

  • 17.02.2017, 18:18
Disse tebriksene er skikkelig gode - men litt "vanskelig" å få fine. Det er viktig at du bruker tørrgjær - og ikke lar dem etterheve lenger enn 10-15 minutter. Jeg har nemlig testet begge deler - noen som gjør at de hvelver og blir rare snurrer i stedet;) De smaker selvfølgelig like godt da også - men ser ikke fullt så pene ut. Uansett resultat, er det helt klart verd å prøve dem. Oppskrif...

Hjertelige polarbrød

  • 14.02.2017, 07:31
  Ingredienser 400 g fullkornshvetemel  300 g havremel 200 g hvetemel 1 1/2 ss sukker 1/2 ts salt 4 dl ekstra lettmelk 2 dl vann 1 dl nøytral olje 1 pk gjær   Fremgangsmåte Først blander du sammen alt melet, sukker og salt i en bolle. Den ferske gjæren smuldrer du bare oppå. Så blander du sammen melk og vann - og lunker blandingen til ca 30-35 grader. Jeg b...

Sjokoladekake i langpanne med bringebær- og sjokoladekrem

  • 08.02.2017, 22:42
Jeg ble helt forelsket i denne kaken når jeg så den på Anne Briths blogg for en liten stund siden. Den så bare SÅ lekker ut - hele hennes innlegg kan du lese her. Hennes sjokoladekrem var laget på jordbærsjokolade - men siden jeg ikke hadde det tilgjengelig, gjorde jeg noen endringer med kremen. Jeg byttet ut jordbærsjokolade med hvit sjokolade - og tilsatte litt bringebær for syrlighetens skyl...

Vanlige boller, men uvanlig gode!

  • 07.02.2017, 21:11
Mange bakebloggere skryter av at de har verdens beste bolleoppskrift. Det skal ikke jeg påstå, men jeg har verken bakt eller smakt bedre boller. Så dermed må du bare velge hvem du stoler mest på... Jeg synes de aller beste bollene trenger verken rosiner eller sjokolade - men smaker helt fortreffelig akkurat som de er. Bruker du denne oppskriften, får du 18 store, saftige, luftige bol...

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

Kategorier


Arkiv



Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no