hits

Knyttede frokostbrd - luksusrundstykker til sndagsfrokosten

  • 29.11.2015, 10:58
Disse frokostbrdene er helt sinnsykt gode. Hovedgrunnen til det, er nok alt smret (eller mer korrekt: margarinen). I dag var det bare lovord rundt frokostbordet fra de minste: "aldri smakt bedre " og verdens beste"! Bak - og nyt!  Ingredienser 1000 g hvetemel 175 g margarin 2 ts salt 3 dl ekstra lettmelk 3 dl vann 1 pk fersk gjr   Fremgangsmte Bland mel og salt i en boll...

Grove, men barnevennlige rundstykker med kesam

  • 27.11.2015, 19:52
Da var det jammen tomt i fryseren igjen, bde de flettede rundstykkene og polarbrdene er allerede spist opp. Da er det ingen vei utenom litt mer baking (heldigvis). Denne gangen prvde jeg meg p ekstra store rundstykker med kesam. Fullkornsmelet gir barnevennlig grovhet i rundstykkene, men vr oppmerksom p at det selges et utblandet fullkornshvetemel. Bruker du denne, m du tilpasse mengdene...

Hjemmelaget pepperkakedeig - er det virkelig like enkelt som kjpe?

  • 26.11.2015, 13:56
Jeg har de siste rene kjpt ferdig pepperkakedeig, rett og slett fordi jeg har trodd det var enklest. I alle kanaler leser jeg n at det er like enkelt lage den selv - og som nysltt bakeblogger - er det vel p tide. Da var det bare finne den perfekte oppskriften, hvordan skulle jeg finne den? P nettet finnes hundrevis - men hvem skal jeg velge?Lsningen ble sprre den beste husmoren je...

Makroner for aller frste gang - hvordan kunne jeg tro at det skulle g bra?

  • 23.11.2015, 11:47
Det hippeste jeg vet innenfor baking, er makroner. I dag siktet jeg etter stjernene, nemlig Ida Gran Jansen, som har noen utrolig ste makronsnmenn p sine sider. Har hrt at makroner er vanskelig - og disse enda vanskeligere. Tenkte likevel atsom nyklekket blogger mtte jeg hive meg uti det.Jammen ble det mye trekke p smilebndet av - for dette m jeg gjre p nytt. Disse er kanskje spisel...

Grove, flettede rundstykker

  • 22.11.2015, 13:29
  Barna er ikke spesielt glad i brd - s da er grove rundstykker et bra alternativ. Siden jeg hadde kesam p lur, var det p tide prve noe nytt.  Til 18 rundstykker brukte jeg: 75 g lettkokte havregryn 225 g fint sammalt hvete 150 g finmalt rugmel 450 g hvetemel 1 ts salt 1/2 pk fersk gjr 6 dl skummet melk 1/2 beger kesam 1 ts honning   Blandet alt det trr...

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker bake - bde stt og sunt! Lar meg inspirere p nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prver s godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, s her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prve vise hele sannheten om hvordan velse gjr mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker ogs... Flg meg gjerne p Instagram og p facebook: Runas bakegleder

Sk i bloggen

Kategorier


Arkiv



Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no