hits

Et nske om godt nyttr til dere alle!

  • 31.12.2016, 14:22
Aller frst vil jeg benytte anledningen til takke for det gamle! Takk til alle dere som flger meg her p bloggen - og p facebook. Takk for likes og kommentarer - jeg setter pris p dem alle. Takk til dere som tester oppskriftene mine - og til dere som gir innspill og synpunkter p oppskriftene.  Takk til dere som leser alle #ikkebakeinnleggene mine. Takk for alle hjertene <...

Kokostrfler

  • 22.12.2016, 09:02
Dette er nok en nykommer i kakeboksene dette ret - og de blir garantert ikke gamle... Jeg har kalt disse kokostrfler, men de kalles ofte sjokoladeboller ogs:) Jeg pleier alltid kjpe med meg en pakke av disse p IKEA - men wow - disse var jo bde enkle lage - og sykt mye bedre enn de kjpte (hvis det er mulig da). Disse har lang holdbarhet, men neppe i mitt kjleskap;) Hper du lar deg f...

Vaniljefudge med pistasjntter og sjokolade - og litt salt

  • 21.12.2016, 12:10
Ingen over - ingen ved siden! Dette er den aller beste fudgen jeg har smakt - og tro meg - jeg har smakt endel. Denne fudgen med deilig smak av vanilje - fylt med sjokoladebiter og pistasjentter. I tillegg har jeg brukt endel salt for knekke av det ste. Denne m jeg lage flere ganger hvis jeg skal ha noe gi bort - ellers blir det rett og slett en julegave til meg selv....

Juleloff: fletteloff i form

  • 20.12.2016, 22:40
Det blir ikke jul uten hjemmelaget loff til julefrokosten. Hjemmelaget loff er enkelt, billig og ikke minst - mye bedre - enn loffen du kjper p butikken. Den metter ogs mye bedre. Denne gangen har jeg laget en enkel fletteloff som jeg har lagt i brdform - det klarer du fint! Vil du ha en strre utfordring - kan du flette med fire emner - beskrivelse finner du her. Er det ikke...

Brownie-mix

  • 16.12.2016, 18:01
Fortsatt ikke ferdig med alle julegavene? Hva med gi bort en browniemix til jul - jeg er helt sikker p at du kjenner flere som vil bli glad for en slik julegave! Denne spiselige julegaven trenger du ikke vre bakeflink for lage heller - og all annen kreativitet kan slippe til. Dette er ogs en fin gave for barna lage. Pynt med det du har liggende - og ikke glem legg ved rikti...

Salt karamellfudge

  • 11.12.2016, 15:48
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker fudge - og denne karamellfudgen er inget unntak. Jeg har laget den med et hint av salt - men saltmengden justerer du enkelt selv med hvor mye salt du strr over tilslutt. Denne varianten er veldig enkel lage - og oppskriften har jeg funnet hos Ida Gran-Jansen - hennes innlegg leser du her. Fudgen er holdbar ca to uker i kjleskap - men klarer vel ...

Melisglasur til pepperkakepynting

  • 11.12.2016, 11:20
Oppskrift p melisglasur - er det ndvendig da? Jeg har alltid bare blandet sammen melisglasuren for hnd - og prvd f den snn passe tykk. Det har som regel fungert, men da jeg oppdaget at Anne Brith publiserte en oppskrift - ble jeg nysgjerrig. For det hrtes jo litt lurt ut - i stedet for prve seg fram hver gang. S jeg testet det ut - og fikk perfekt melis, raskt o...

Brune pinner

  • 10.12.2016, 12:54
En ny julekake hos meg i r, er brune pinner. Det blir helt klart ikke siste gang. De hres jo litt kjedelig ut - men det er bare i navnet. De er seige med deilig smak av kanel - og overstrdd med mandler og perlesukker. En skikkelig bonus, er at de er enkle lage ogs! Oppskriften har jeg funnet hos Anne Brith - hennes innlegg kan dere lese her. Da hper jeg du ble fristet og inspirert t...

Rocky road fudge

  • 06.12.2016, 22:45
Fudge er fantastisk godt - og noe av det beste jeg vet. Fudge er spesielt populrt fr jul og passer perfekt som venninnegaver - eller vertinnegaver. Mitt eneste problem med fudge - er at det er FOR godt. Dermed er det helt umulig oppbevare det i kjleskapet uten at jeg setter tenna i dem. Da jeg fant ut at denne fudgen kunne fryses - tenkte jeg den var helt genial for meg! Rocky road fu...

Serinakaker med pistasjntter og mandler

  • 06.12.2016, 21:40
Serinakaker er en av de enkleste julekakene lage, men er likevel en av vre favoritter. De sm kakene prydes med perlesukker og ntter. Jeg har brukt en kombinasjon av mandler og pistasjntter, i tillegg har jeg brukt en blanding av "norsk" og "svensk" perlesukker. Du kan selvflgelig velge g for den trasisjonelle varianten ogs:) Velg smr om du foretrekker det, men jeg foretrek...

Kokosmakroner med sjokolade

  • 03.12.2016, 21:59
Kokosmakroner er en av vre favoritter - og de blir ekstra gode med litt sjokolade p. I fjor testet jeg flere ulike metoder lage kokosmakroner p - og denne var en helt klar favoritt. Disse makronene er seige, saftige og smaker bare kokos - og er langt unna trre julekaker! De kan oppbevares i en tett boks eller du kan ha dem i fryseren. Oppskriften gir omtrent 25 kokosmakroner.  ...

Berlinerkranser

  • 02.12.2016, 09:51
Frst ut av julebaksten i r, er berlinerkranser som er ste, sm kranser som smelter i munnen. Jeg testet dem ut med bde margarin og smr. Deigen er litt enklere jobbe med nr du bruker margarin - forvrig preges jo smaken mye av hva du velger.  Du m rett og slett velge hva du liker best selv. Personlig er jeg ikke s glad i smrsmaken - men for mange er den alt... Du kan og...

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker bake - bde stt og sunt! Lar meg inspirere p nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prver s godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, s her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prve vise hele sannheten om hvordan velse gjr mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker ogs... Flg meg gjerne p Instagram og p facebook: Runas bakegleder

Sk i bloggen

Kategorier


Arkiv



Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no