hits

Forhndsbestilling av julemakroner

  • 18.10.2018, 11:23
Det lnner seg alltid vre tidlig ute - ogs hvis du vil kjpe noen av disse ste julemakronene:) Jeg tar i mot forhndsbestillinger fram til 1. november - alle som bestiller fr det, er garantert leveranse. Julemakronene kommer i pakker med 12 makroner og koster 100 kr. Du kan velge mellom to varianter Sjokolade- og karamellfyll (6 av hver) Kun karamell Hvis du nsker julemakroner ...

Bringebrmakroner

  • 06.06.2017, 16:50
Makroner er ste, sm godbiter som passer p et hvert kakebord - og til enhver anledning. I tillegg er makroner glutenfrie - i tilfelle noen av gjestene ikke tler dette. Er de laktoseintolerante - bruker du laktosefri margaring. Denne gangen er makronene fylt med deilig bringebrkrem - med god, syrlig smak fra bringebrene. Oppskriften p bringebrkrem har jeg ftt av Anne-Brith Davi...

Franske makroner for salg

  • 06.05.2017, 13:37
Makronbaking og salg av disse, er noe jeg gjr for gy - s antall bestillinger jeg tar i mot er begrenset. Til n har det stort sett ikke vrt noe problem, men opp i mot merkedager/hytider er det veldig populrt. Det er derfor lurt vre tidlig ute - minimum 2 uker - nr du skal bestille. Makroner kan lages i omtrent all verdens farger - s nr du bestiller - kan du velge hvil...

Pskehilsen med bilder fra makronkurset

  • 09.04.2017, 15:09
De siste fire ukene har jeg deltatt p online makronkurs - og jeg har bakt makroner flere ganger i uka. Jeg har prvd ut ulike teknikker, strssel og pynt - og mange nye fyll. I dette innlegget kan du se bilder av alle "typene" jeg har laget. Flere av dere har vrt snille og prvesmak de nye fyllene ogs:) Det var to fyll som ble spesielt godt tatt i mot - bringebrfyll og pistasjfyll. Beg...

S var det klart for julemakroner - og giveaway:)

  • 01.11.2016, 14:31
N har det blitt november - og da er det lov begynne med juleforberedelser. Frst ut for min del er julemakroner. Det er egentlig bare fargene som er julete - smaken er som vanlig makroner. Jeg har valgt kun ha to typer fyll - melkesjokolade og salt karamell (kun bittelitt salt for dempe det ste). I tillegg er det mulig bestille med laktosefri karamell.  For vre sikker ...

Makroner med karamell - laktose- og glutenfrie

  • 25.10.2016, 20:10
Makroner er riktignok alltid glutenfrie, men det er det kanskje ikke s mange som tenker p. Denne gangen har jeg brukt laktosefri flte og margarin til lage karamell - og det gikk kjempefint. Oppskriften p salt karamell har jeg funnet hos Ida Gran-Jansen (hennes innlegg kan du lese her). Med makroner er det virkelig velse som gjr mester alts. Derfor har jeg laget en ekstra...

Makroner med salt karamell

  • 23.09.2016, 16:33
Karamell er noe av det beste jeg vet - og kombinasjonen av makroner og salt karamell - topper alt for min del (i hvert fall s langt). Oppskriften p salt karamell har jeg funnet hos Ida Gran-Jansen (hennes innlegg kan du lese her). Med makroner er det virkelig velse som gjr mester alts. Derfor har jeg laget en ekstra detaljert beskrivelse for deg som er nybegynner - og hper det k...

Makroner fylt med mrk sjokolade

  • 26.05.2016, 08:55
Jeg har laget maaaange makroner i det siste - jeg har hatt litt trbbel med at jeg har ftt skjeve makroner - alts at de kun har lftet seg p ene siden. Etter utallig googling og testing - har jeg funnet ut at rsaken er at jeg har ikke vrt nye med holde spryteposen rett eller spryte ut i rett strle - og ikke forskyve denne. Endelig fikk jeg til en hel rre med makroner som var so...

Makroner til 17. mai

  • 12.05.2016, 14:09
Da er det p tide gi dere oppskriften p 17.mai-makroner. Jeg valgte lage de rde og bl "skallene" i to prosesser - for vre sikker p at ingrediensene er jevnt fordelt. Jeg anbefaler derfor lage enten dobbelt porsjon - eller dele den i to sm. Det er selvsagt mulig lage marengsen frst og s dele den i to, for s farge hver del, men da m du vre ekstremt nyaktig. Makronene ...

Noen som er interessert i kjpe makroner av meg?

  • 30.04.2016, 16:20
  Flere har sagt til meg at jeg m begynne selge noe av det jeg baker. Jeg har tenkt litt rundt det - og tenker at jeg vil ha fokus p lre nye ting og komme fram til gode oppskrifter som jeg kan dele p bloggen. I tillegg skal jo arbeidet med bloggen vre morsomt og avkopling - og ikke forbundet med tidspress og krav - som jeg ikke alltid vil ha overskudd til meste.  Samtidig...

Jeg trenger hjelp!

  • 31.03.2016, 19:51
Jeg fr bare ikke til lage italiensk marengs - s utrolig irriterende! Enten legger sukkerlaken legger seg bare i en klump langs kanten og i bunn - eller hvis jeg visper hardere - ender den i klumper rundt kanten. Ellers s sukrer hele sukkerlaken seg fordi jeg er for treg til helle den oppi. Enden p visa er som regel at det er alt for lite marengs nr jeg skal blande den in...

Hasselnttmakroner med sjokoladefyll

  • 18.03.2016, 18:22
Jeg synes makroner er veldig gy for tiden - og s er de jo s pene se p. Denne gangen hadde jeg lyst til prve bruke hasselntter i stedet for mandler. Spesielt med tanke p minsten som ikke liker makroner - men elsker Firklverkake (den kan du finne oppskrift p her). Det falt heldigvis i smak og n har vi noen makroner som hele familien liker:)) Ingredienser 75 g eggehvite 100 g ...

Pskestemte makroner med appelsinfyll

  • 08.03.2016, 18:55
N er det p tide starte pskeforberedelsene p bakefronten for min del i hvert fall. Appelsinsjokolade er en av mine sjokoladefavoritter - og gir pskestemning for meg. I tillegg gir de en fin syrlighet til de ste makronene. Det som er s kjekt med disse makronene, er at de holder seg fint i frysen frem til pske (hvis du klarer vente s lenge da). Jeg synes faktisk makronene blir al...

Makroner med salt karamell

  • 05.03.2016, 16:49
  Karamell er noe av det beste jeg vet - og denne gangen ville jeg prve det sammen med makroner. Oppskriften p salt karamell har jeg funnet hos Ida Gran-Jansen (hennes innlegg kan du lese her). Jeg fler fortsatt at jeg ver meg nr jeg lager makroner - for helt perfekte er ikke disse - men smaker godt - det gjr de! Anbefaler deg prve p makroner - for har du frst begynt lag...

Julemakroner med sjokolade og salte mandler

  • 03.12.2015, 21:38
ENDELIG ble makronene sykt gode! Selv om jeg sa at alle gode ting var tre, tror jeg m si at p det fjerde gjelder det:) Jeg er i hvert fall kjempeimponert over meg selv - trodde dette med makroner skulle ende opp som noe middelmdig jeg fikk snn passe greit til - men disse tror jeg kanskje det er mulig imponere noen med. Hper i hvert fall noen av dere ogs kan la dere inspirere til prve...

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker bake - bde stt og sunt! Lar meg inspirere p nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prver s godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, s her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prve vise hele sannheten om hvordan velse gjr mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker ogs... Flg meg gjerne p Instagram og p facebook: Runas bakegleder

Sk i bloggen

Kategorier


Arkiv



Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no