Etter ett år er skyene fortsatt mange, men innimellom er himmelen blå

For et år siden hadde jeg akkurat tatt den lange veien fra Rikshospitalet til Sørlandet sykehus i ambulanse. Operasjonen var overstått og etter forholdene vellykket – kirurgen var i hvert fall fornøyd med sin del av jobben.

Den dagen startet min jobb – og veien tilbake. Tilbake til mitt liv, min hverdag og min jobb! Veien var to til tre måneder lang – det var i hvert fall planen. I januar 2016 skulle jeg være tilbake i jobb.

Dere som har fulgt meg – vet at det ikke ble slik. Veien tilbake var så mye brattere og lenger enn jeg – og legene hadde forventet. Det viste seg at jeg ikke tilhørte gjennomsnittet – og fortsatt er det en lang vei å gå. Nå er planen at jeg tidligst kan tilbake til jobb i januar 2017. Det er i hvert fall håpet – men ingen kan love noe.

Jeg prøver det jeg kan for å finne den berømte balansen – leve et liv hvor jeg skjermer hodet mest mulig for stimuli – samtidig som jeg lever et liv med mening, glede og aktivitet. Jeg skal være både mamma og kone – samtidig må jeg også finne plass til å være meg! Bloggen er min måte å være meg på nå.

Bloggen og baking er for tiden min “jobb” – det gir meg mål og struktur i hverdagen. Tilbakemeldingene fra dere på blogg og Facebook gir meg selvtillit og glede! Jeg får også mulighet til å glede mennesker rundt meg litt bakst innimellom. Ofte er det ikke så mye annet jeg kan bidra med.

Det har vært litt stille på bloggen i sommer – da har jeg kost meg med ferie. Men, nå er ferien over og hverdagen tilbake. Da blir det mer aktivitet på bloggen – og jeg håper du vil være med meg videre!

Så selv om noen dager er mørkegrå og skyene ofte er mange – kan jeg skimte blå himmel nå:)

 

Takk for at du leste <3

 

#tanker #følelser #ventetid #rehabilitering #denlangeveientilbake #wannabebakeblogger

 

 

3 kommentarer

Siste innlegg