Tidenes ryddeprosjekt

Det siste året har det hopet seg opp med rot over alt i huset. Nå som kapasiteten er begrenset, velger jeg for det meste bort ryddingen. Jeg har en flott man og flotte barn som hjelper til med det meste jeg ikke orker – men rydding er ingen av dem særlig tess på. Rote derimot – er de verdensmestere i. 

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg blir mye rot i huset – til mye rot i hodet. Listen over steder som trengte en opprydning, begynte å bli styggelig lang. Alle klesskapene var bare rot. Det var umulig å finne fram i bodene. Hemsen hvor barna leker, hadde jeg ikke turt å kikke inn på det siste året. Jeg var frustrert og irritert – og rotet tappet både sjel og sinn for krefter – noe jeg jo ikke har for mye av i utgangspunktet. I tillegg nærmer det seg jul – som er den tiden av året jeg elsker aller høyest. I år har jeg lyst til å få ordentlig glede av den.

Jeg bestemte meg derfor for å ha et par ukers ryddeprosjekt. Dermed ble alt annet nedprioritert, sånn som trening, baking og hvile. Nå var det bare å rydde til jeg var helt pumpa – for å ta en liten hvil – og fortsette på jobben. Det har vært tøft, men etter to uker kan jeg puste lettet ut. Nå henger vinterklærne i skapet – og shortsen har gått i vinterdvale. Frysen er ryddet og klar for masse gjærbakst og makroner til julen setter inn. Til og med har vi fått plass til bilen i garasjen – akkurat i tide til snøen lavet ned.

Det var utrolig godt for sjelen, nå er det bare et lite oppussingsprosjekt på kjøkkenet som gjenstår – før jeg fullt og helt kan sette kursen mot jul – med hjemmekos og julebakst. Det blir både en oppussing av fjorårets oppskrifter – for da var jeg helt fersk med bloggen – og endel nye oppskrifter skal testet ut. I tillegg skal jeg bake mange julemakroner. De kan du også få smake – enten ved å bestille noen – eller delta i giveawayen som jeg har på bloggen. Mer om dette kan du lese i innlegget om julemakronerher

 

Takk for at du leste <3

Vil du følge meg på kjøkkenet – og se alt det jeg baker som ikke kommer på bloggen også – er det koselig om du vil følge meg på snapchat: Runasbakegleder heter jeg der.

 

#rydde #rotihuset #rot #blogg #tanker 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg