Julemakroner

Nå er det under 50 dager igjen til jul – og det er sikkert flere enn meg som er i gang med juleforberedelser. Kanskje ikke så mange som har begynt på julebaksten ennå, men jeg er akkurat i gang med årets julemakroner. I år selger jeg dem kun pakkevis. Hver pakke med julemakroner inneholder 12 makroner og koster 100 kroner. Makronene i pakken er fylt med enten sjokolade eller karamell, så du må velge – eller kjøpe flere. 

Frister det?

For å få et godt system, og mest mulig rettferdig, kommer jeg til å gjøre det på følgende måte: 

Send meg en melding på siden min: Runas bakegleder (ikke til min private). Skriv hvor mange pakker du ønsker – og hvilket fyll. Da vil du få forløpende beskjed når din bestilling er klar. Du må svare innen 3 dager, ellers fortsetter jeg videre på lista. 

Siden jeg ikke aner noe om hvor mye som ønskes, kan jeg ikke garantere at alle får, men kommer til å gjøre mitt beste for å få det til:)

Runa <3
 

Litt mer informasjon for eventuelle nye kjøpere: Makronene er fryst når du henter dem – og du kan trygt fryse dem ned igjen når du kommer hjem. Da er de holdbare i minimum 3 måneder. De smaker best rett fra fryseren, så jeg anbefaler deg å oppbevare dem der frem til servering. De tiner på bare 15 minutter. De holder seg fint i romtemperatur, men fyllet kan gli litt utover hvis de blir stående lenge. Makronene må du hente selv hos meg på Justneshalvøya. Du betaler med vipps eller kontant når du henter. 

 

 

#makroner #salg #jul #julemakroner #bake #bakst #julebakst

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg