Endelig kan jeg svare: bedre:)

Det har jeg ventet lenge på! Endelig kan jeg si det – og virkelig mene det. Jeg er heldig og har mange mennesker rundt meg som bryr seg. Dermed får jeg ofte spørsmål om hvordan det går. Da tenker jeg ikke på det overfladiske spørsmålet man får i forbifarten – men stilt med et oppriktig ønske om et ærlig svar. Siden jeg ble syk i august 2015, har jeg fått spørsmålet mange hundre ganger. 

Den første tiden svarte jeg: Ikke så bra, men det er vel som forventet. 
Etter tre måneder var svaret: Fortsatt ganske dårlig.
Etter et halv år: Ikke bra.
Etter ett år: Ikke så bra – men litt opp og ned – eller som jeg skrev på bloggen: Etter ett år er skyene fortsatt mange, men innimellom er himmelen blå

Nå kan jeg svare: Det går bedre:D

Det er så fantastisk deilig å kunne si det. Neida, jeg er helt klart ikke som før – men jeg er bedre. Det er ikke lenger bare en og annen god dag – nå er det flere gode enn dårlige dager. Det har vart såpass lenge at jeg tør å si det høyt – både til meg selv og andre. 

BEDRE er en god kombinasjon av at helsen har blitt bedre – men jeg har også blitt bedre til å leve med det. Blitt mye bedre til å velge bort – og prioritere det som er aller viktigst. Jeg har blitt bedre på å si nei. Jeg har blitt bedre til å legge lista enda lavere – og enda bedre til å takle at jeg snubler i den ganske ofte likevel. Målet er å heve den lista nokså mye – men i dag nøyer jeg meg med å si: JA, jeg har blitt bedre – endelig!

Takk for at du leste!

Klem <3
 

PS. Er du en ny følger, kan du lese innlegget: litt om meg. Vil du vite enda mer – finner du flere innlegg under kategorien: blogg.