I år skal jeg begynne å være den jeg er

Kjære alle bakeglade, makronelskere, venner og alle dere som har valgt å følge meg <3

GODT NYTTÅR!!

Håper julen har vært en fin tid for dere alle! Julen kommer i mange variasjoner, men håper dere sitter igjen med en god følelse på vei inn i det nye året. Rekordmange har i hvert fall kost seg med julemakroner – jeg solgte over 700 denne julen – noe som var over all forventning for min del. Håper å se mange av dere igjen i det nye året. Synes det er kjempestas at SÅ mange liker makronene mine <3

Mange av dere har sikkert satt dere nyttårsforsetter. De finnes i utallige varianter og det gjelder å ikke ha for mange av dem. Jeg leste i går en artikkel som hjalp meg til å formulere mitt: i år skal jeg begynne å være den jeg er.

Livet mitt forandret seg brått etter en skade i 2015 og av den grunn handlet 2016 og 2017 om å bli den jeg var. I slutten av 2017 ble det klart at det ikke var mulig. Derfor har 2018 handlet om å finne ut hvem jeg er (du kan lese mer om det i et tidligere innlegg: Dette året skal jeg finne mitt nye meg)

Det har ikke vært enkelt, men jeg har fått utrolig god hjelp. Det Sunnaas har bidratt med, har forandret ALT. Jeg har fått råd om hvilke endringer jeg selv kan gjøre for å bli bedre. Jeg har fått mange hjelpemidler som på ulike måter letter utfordringene mine. Mye kan synes som småting, men sammen gjør de en stor forskjell. De har lært meg å forstå hva som er skaden, slik at jeg lettere kan kompensere for den. I tillegg har de lært meg hvordan jeg skal leve med skaden – og ikke sloss mot den.

I hele 2018 har jeg jobbet knallhardt med rehabilitering for å finne den beste versjonen av meg selv. Det var ikke fordi mitt liv ikke lenger var godt eller meningsfullt, men fordi mitt ønske om å utnytte mitt eget potensiale var så utrolig sterkt. På denne måten har det vært enklere å ha fokus på den jeg er – og ikke bare hva jeg var. 

Rehabiliteringsarbeidet fortsetter hver eneste dag i 2019 også, men jeg må i større grad begynne å være den jeg er. Leve mer her og nå – ikke være så redd for å “vise fram” mine svakheter. Ikke ta det så tungt at feil ord popper ut innimellom, at jeg ikke husker hva jeg selv akkurat sa eller at jeg plutselig ramler ut midt i en samtale. Det er irriterende, frusterende og flaut – men farlig er det ikke… Jeg er opptatt at vi skal være rause med hverandre – så kanskje jeg skal huske å være litt raus med meg selv…?

Uansett hva ditt nyttårsforsett er – eller om du ikke har noen, håper jeg 2019 har med seg mye godt til deg<3 

 

Takk for at du leste!

Runa <3