Vinneren av julemakronene er trukket!

  • 16.11.2016, 18:51

Minstenissen i huset fikk oppdraget med å trekke - og slike oppdrag tas alvorlig! Nisseluen derimot - syntes han var litt unødvendig - men passet jo fint for anledningen. Vinneren denne gangen ble:

Linda M - er Linda Mølland som har lovet å dele med mammaen sin. Hun bor faktisk rett ned i veien for meg. Du får ta kontakt så finner vi en tid for overlevering!

Skulle du gjerne hatt noen julemakroner, er det fortsatt muligheter for det. Oppskrift og fremgangsmåte kommer på bloggen i begynnelsen av desember. Jeg har fortsatt kapasitet til noen flere bestillinger. Detaljer om det, finner du i dette innlegget om julemakroner som du kan lese her.

Makronene dere bestiller, stiller jeg høye krav til når det kommer til utseende. Dermed blir det også en god del makroner som ikke passerer skjønnhetskontrollen. Disse legger jeg jevnlig ut på facebooksiden min: Runas bakegleder til redusert pris og førstemann til mølla. Snart kommer det en flere pakker med julemakroner - så følg med for søte makroner som ikke tilfredstiller skjønnhetskontrollen - men smaker like godt! 

 

Runa <3

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Wannabebakeblogger

Jeg heter Runa, elsker å bake - både søtt og sunt! Lar meg inspirere på nettet, av gamle oppskrifter fra familie og venner - og prøver så godt jeg kan;) Jeg er ingen kunstner, så her er det bakeglede og smak som har fokus. I bloggen vil jeg dele gamle favoritter og teste nye ting - og prøve å vise hele sannheten om hvordan øvelse gjør mester;) Innimellom deler jeg litt av mine tanker også... Følg meg gjerne på Instagram og på facebook: Runas bakegleder

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits