Brownies i langpanne med Nonstop

Nå om dagen er det avslutninger av mange slag – og mange kaker skal bakes. Alle liker jo brownies – og da tenkte jeg at det måtte være en smart langpannekake. Jeg har toppet browniesen med Nonstop før steking – på den måten er kaken ferdig pyntet etter steking – og du slipper glasur. Kanskje dette blir kaken du tar med på neste avslutning? Håper i hvert fall at du lar deg inspirere og friste:)

Ingredienser
575 sukker
140 g bakekakao
1/2 ts salt
3 ts vaniljesukker
200 g hvetemel
200 g Melkesjokolade
340 g margarin
6 egg 
150 g Nonstop

Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 180 grader og kle en langpanne med bakepapir.

Så måler du opp hvetemel, sukker, salt, vaniljesukker og bakekakao og blander det i en bolle. Melkesjokoladen hakker du opp i grove biter (jeg deler hver rute i seks like biter). 

Smelt smør/margarin i en kjele. Eggene pisker du lett sammen i en bolle – du trenger ikke kjøkkenmaskin. Tilsett alt det tørre og det smeltede smøret. Bland sammen akkurat så lenge som er nødvendig for å få en jevn røre, tilsett melkesjokoladen og rør rundt. Hell røren i langpannen og fordel den så jevnt som mulig. Tilslutt fordeler du Nonstop på kaken.

Kaken stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter. Ikke stek den for lenge – da blir den tørr:(

Avkjøl kaken på rist før du deler den opp i passende stykker.

#brownies #langpanne #sjokolade #melkesjokolade #Nonstop #bake #bakst #langpannekake #kake

 

10 kommentarer

Siste innlegg