Nå om dagen er det avslutninger av mange slag – og mange kaker skal bakes. Alle liker jo brownies – og da tenkte jeg at det måtte være en smart langpannekake. Jeg har toppet browniesen med Nonstop før steking – på den måten er kaken ferdig pyntet etter steking – og du slipper glasur. Kanskje dette blir kaken du tar med på neste avslutning? Håper i hvert fall at du lar deg inspirere og friste:)
Ingredienser
575 sukker
140 g bakekakao
1/2 ts salt
3 ts vaniljesukker
200 g hvetemel
200 g Melkesjokolade
340 g margarin
6 egg
150 g Nonstop
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 180 grader og kle en langpanne med bakepapir.
Så måler du opp hvetemel, sukker, salt, vaniljesukker og bakekakao og blander det i en bolle. Melkesjokoladen hakker du opp i grove biter (jeg deler hver rute i seks like biter).
Smelt smør/margarin i en kjele. Eggene pisker du lett sammen i en bolle – du trenger ikke kjøkkenmaskin. Tilsett alt det tørre og det smeltede smøret. Bland sammen akkurat så lenge som er nødvendig for å få en jevn røre, tilsett melkesjokoladen og rør rundt. Hell røren i langpannen og fordel den så jevnt som mulig. Tilslutt fordeler du Nonstop på kaken.
Kaken stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 30 minutter. Ikke stek den for lenge – da blir den tørr:(
Avkjøl kaken på rist før du deler den opp i passende stykker.
#brownies #langpanne #sjokolade #melkesjokolade #Nonstop #bake #bakst #langpannekake #kake
Dette så kjempe godt ut 🙂
lisarorvik: Takk Lisa! Ønsker deg en fin dag videre!
nam den så nydelig god ut 😀 ønsker deg en fin dag 😀
eveliin: Takk – den ble veldig populær også;) Ha en fin kveld videre!
Så lurt å ta nonstop i! Ser veldig godt ut ^_^ Det er først nå jeg har tenkt over navnet Nonstop :’D
Kibo: Takk – den ble ganske populær også;)
Mums!! Har du forsøkt og bruke samme oppskrift, men med nøtter fremfor nonstop?:)
Camilla: Nei, det har jeg ikke. Nøtter er så lite populært her i heimen, men må få prøvd det en dag. Du kan sikkert bruke nøtter – men da ville jeg rørt dem inn i røren – og heller strø over litt finhakket kokesjokolade (150 g) på toppen før du steker kaken i ovnen.
Jeg har nettopp funnet bloggen din og koser meg glugg i hjel med å lese.
Hvor stor langpanne bruker du når du baker disse brownies’ene.
Teresa B. Viste: Takk – så koselig å høre. Jeg har brukt den langpanna som hører til ovnen som jeg tror er en nokså vanlig størrelse. Er på ferie, så jeg får ikke målt nøyaktig for deg…