Franske makroner for salg

Makronbaking og salg av disse, er noe jeg gjør for gøy – så antall bestillinger jeg tar i mot er begrenset. Til nå har det stort sett ikke vært noe problem, men opp i mot merkedager/høytider er det veldig populært. Det er derfor lurt å være tidlig ute – minimum 2 uker – når du skal bestille. Makroner kan lages i omtrent all verdens farger – så når du bestiller – kan du velge hvilken farge du ønsker (unntatt sorte).

Jeg har to basisfyll – melkesjokolade og salt karamell (kun bittelitt salt for å dempe det søte). I tillegg kan du bestille bringebærfyll, sitronfyll og pistasjkrem. Både karamellfyll og bringebærfyll er mulig å bestille laktosefritt. Alle makronene er glutenfrie:)

I tillegg til å velge farge, er det mulighet for å glitter, sølvglans, stjerner eller annen strøssel på makronene dine:)

Mimimumsbestilling er 20 makroner. Det gjelder også per farge og fyll.

Makronene med basisfyll koster 12 kr per stykk. Bringebærfyll og Pistasjfyll koster i tillegg 30 kroner per 20 makroner. Det samme gjør strøssel eller annen pynt.

Ønsker du laktosefritt fyll – blir det en ekstrakostnad på 25 kr per bestilling.

Skal makronene serveres i dåp, bryllup, konfirmasjon, jubileum eller andre anledninger – kan du bestille makroner på stativ. Det koster 550 kr + 200 kr i depositum for stativet. Skal du ha et selskap med temafarger, kan du levere meg noe i den fargen du ønsker – for eksempel en serviett eller lys – så kan jeg matche fargen så langt det er mulig. Stativet har plass til 40 makroner. Du kan selvfølgelig bestille flere makroner enn 40 – til vanlig pris. Makroner som skal stå på stativ, kan kun leveres med karamell- eller sjokoladefyll.

Jeg har også gaveesker du kan kjøpe.

I tillegg vil jeg jevnlig legge ferdige pakker med makroner for salg på facebooksiden min: Runas bakegleder. Det er da førstemann til mølla som gjelder. Prisen på disse vil variere – utifra hvor vellykkede makronene er:)

Alle makronene fryses rett etter fylling, og hentes da i fryst tilstand – og kan oppbevares i fryseren i minimum 3 måneder. Jeg anbefaler at du har dem i fryseren fram til en halvtime før de skal spises. De kan oppbevares i kjøleskap i ca en uke – og ca et døgn i romtemperatur (avhengig av fyll).

Lurer du på noe – eller ønsker å bestille? Kontakt meg ved  å sende meg en melding på facebook eller send en e-post til [email protected]

Makronene må hentes på Justneshalvøya og du betaler ved henting – enten kontant eller med Vipps.

Håper du lar deg friste:)

 

Runa <3

 

#makroner #hjemmelaget #vertinnegave #salg #dåp #bryllup #jubileum #franskemakroner

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg