Oversikt over næringsinnhold og allergener i mine makroner

Makroner er glutenfrie fordi de ikke inneholder mel, men de produseres IKKE på glutenfritt kjøkken. De kan derfor inneholde spor av gluten. Alle varianter kan produseres laktosefrie på forespørsel.

 

Makronskjell: Sukker, melis, MANDLER og EGGehvite

 

Sitron: sitron, sukker, EGG og smør (LAKTOSE).

Karamell: sukker, fløte (LAKTOSE), smør (LAKTOSE) og salt

Sjokolade: melkesjokolade (LAKTOSE) og fløte (LAKTOSE).

Bringebær: bringebær, sukker, maizena og smør (LAKTOSE).

Snickers: melkesjokolade (LAKTOSE), sukker, fløte (LAKTOSE), smør (LAKTOSE), PEANØTTER og salt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg